NÉHÁNY SZÓ RÓLAM..

Ki is az az AutoRevizor?

..és honnan is a tapasztalat?

Vegye fel velünk a kapcsolatot: egy gyors egyeztetést követően akár már másnapra elérhető az autó vásárlás előtti átvizsgálás.

A Múlt

Az AutoRevizor története és a kezdetek.

A kilencvenes évek közepétől kerültem szorosabb kapcsolatba az autók és a használt autók világával. Sokat jártunk Németországba kocsikért. Később Hollandia és Belgium illetve Anglia is ígéretesnek bizonyult gépjármű behozatal szempontjából.

És lehet, hogy furcsán hangzik, de itt tanultam legtöbbet az eladói trükkökről… mert nem mindig tősgyökeres helyi kereskedőtől vásároltunk és ennélfogva észnél kellett lenni…

De időközben a kétezres évek közepén egy kb. 20 gépkocsiból álló flotta felállítását végeztem el. és mivel minden autót én szereztem be, jellemzően Németországból és saját lábon hazahozva. Így ez meglehetősen kalandos időszaknak bizonyult, de ezt is hasznomra tudtam fordítani a későbbiekben.

És ezt követően indítottunk egy saját szervizt is, ahol a diagnosztikai ismereteimet tudtam elmélyíteni és ezt a tudást azóta is igyekszem folyamatosan bővíteni.

Így többféle műszerrel is volt szerencsém dolgozni, mert kütyümániámnak köszönhetően mindig ragaszkodtam a legújabb eszközökhöz vagy szoftverekhez.

És ha már kilencvenes évek vége, kétezres évek eleje, nemrégiben írtam egy történetet ezekről az időkről a Totalcar oldalára:
A vad kilencvenes évek
De véleményem szerint csak akkor tudunk előre lépni bármilyen területen, ha a komfortzónánkból ki tudunk szakadni és vágyjuk az újat, a jobbat.

Eddigi életemben mindig ez vitt előre, és ezt tartottam szem előtt.

A flottakezelés után ismét használtautó importtal kezdtem foglalkozni. Leginkább fiatal autókkal, és licitoldalakon beszerezve. Mert már nagyon nem fűlött a fogam az utazás okozta stresszhelyzetekhez és sokkal jobb minőséget találhattam a nagy európai cégek által üzemeltetett webhelyeken. Azonban itt is résen kellett lenni, mert ez a szegmens sem fenékig tejfel… napjainkban pláne nem az.
autorevizor használt autó állapotfelmérés

A jelen és a jövő

De eközben egyre több felkérés érkezett diagnosztikára és vásárlás előtti állapotfelmérésekre. Először csak barátok és ismerősök, majd az ő ismerőseik által is. És így tovább… Mint a tóba dobott kő aminek a hatása tovább gyűrűzik.

És tulajdonképpen ezt követően, 2018 végén döntöttem úgy, hogy a piaci trendeket, igényeket követve elindítom az AutoRevizor szolgáltatását.

Mivel egész életemben szolgáltatással foglalkoztam, így tudom mi kell az ügyfeleimnek, és ezt igyekszem megadni.

Szeretnék segíteni jó autót venni és szeretném „fehéríteni” a használt autó piacot. Bár tudom, hogy ez nagyon sok munka, de én készen állok…

Olvassák-olvassátok a blogbejegyzéseket, mert igyekeztem az írásokat úgy összeállítani, hogy az autóvásárlás és az autófelmérés témakörében mindent érintsünk egy kicsit, és segítséget nyújtson annak aki nem mozog otthonosan a témában. Mert tudom, hogy igazán könnyű elveszni a hirdetések rengetegében.

Mivel már 2023-at írunk, ideje frissítenem.

Az elmúlt évek során rengeteg autót volt szerencsém átvizsgálni. Találkoztam érdekesebbnél-érdekesebb emberrel, legyen az Ügyfél, kereskedő vagy magáneladó. Sok esetleírást olvashattok a Blogon, néhány jótanáccsal megfűszerezve.

A blogbejegyzéseknek és talán a munkámnak eredményeként egy megtisztelő felkérést kaptam a Totalcar csapatától, hogy ha nincs ellenemre, írjak cikkeket az érdekesebb eseteimről. Természetesen erre nem lehet nemet mondani, így már írásaimmal ott is találkozhattok. Az igazat megvallva így az itteni blogra kevesebb időm jut, de igyekszem…

Üdvözlettel, Laczkó István, Autórevizor

Publikációim külsős szerzőként
(TotalCar, InStyleMen)

Rendszeres és vendégszerzőként számos oldalra írtam cikkeket használtautó vásárlási tippekről, használt autó átvizsgálási kérdésekről a TotalCar, az InStylemen vagy az Autotrader oldalára. A teljesség igénye nélkül:

Amikor az autó körül a vevő a hülye

És ha már jótanács, akkor az alábbi linken adok néhány tippet, hogy mit NE csinálj, és hogyan ne viselkedj egy autóvásárlásnál. De ezt azért nem kell véresen komolyan venni, és minden bántó szándék nélkül írom a következő sorokat.

Így vesz autót az AutóRevizor

És magamnak hogy veszek autót? Erre a kérdésre az alábbi cikkem ad választ.

Autós No-Go zónák Magyarországon

Az alábbi linkeken pedig egy rendkívül jó hangulatú Égéstér (a Totalcar podcast adása) beszélgetést hallgathattok meg.

Becsületesnepper vs Autórevizor

Az alábbi linkeken pedig egy rendkívül jó hangulatú Égéstér (a Totalcar podcast adása) beszélgetést hallgathattok meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Egy gyors egyeztetést követően akár már másnapra elérhető az autó vásárlás előtti átvizsgálás.