Vegye fel velünk a kapcsolatot

Egy gyors egyeztetést követően (telefonhívás vagy email) akár már másnapra elérhető az átvizsgálás.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 13:00

Vélemények

Akik az AutoRevizort választották

Gergő Bacskai
Tovább olvasom
Még novemberben, a szabadsága előtti utolsó napján kerestem fel. A szabadságát természetesen nem szakította meg egy átvizsgálás miatt, de ajánlotta egy kollégáját, aki szintén nagyon profin járt el. Ez anyagi hasznot nem hajtott ugyan neki, de erkölcsit mindenképp, ez is simán 5 csillag a mai világban.
Farkas Ádám
Tovább olvasom
Totalcar.hu-s cikkek nyomán jutottam el Istvánhoz. Az autó átvizsgálás pontosan a megbeszéltek és az elvárásaimnak megfelelően zajlott. Szakmailag felkészült, pontos, udvarias, objektív. Jó tippeket kaptam tőle az alkuhoz és szervizekhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Vera Gulácsy
Tovább olvasom
Nagyon korrekt, gyors és alapos szakember! Karácsony előtt is még bevállalta a kiszemelt autó átnézését, pedig Pest megye határra kellett elmenni érte. :) A családban már volt Vele pozitív tapasztalatunk és jó szívvel ajànljuk mi is!!
Sándor Bálint
Tovább olvasom
Precíz, segítőkész hozzáállás, illetve mindent kimerítő állapotlap és szakmai tanácsadás. Sajnos nem minden autónál tudtam ott lenni munka, illetve egyéb teendők miatt, így a jelenlét nélküli állapotfelmérés egy rendkívül nagy segítség volt. Ismerősöknek, családtagoknak és bárki másnak, aki biztos képet akar egy akkora kiadás előtt amit az autó jelent, csak őt ajánlanám!